Fre op Vrijdag-6.png

  DUTCH MEDIA

De Wijze Woestenij

 Hoe zou de wereld eruit zien bekeken door de ogen van de liefde? Of.. de coronacrisis? Wopke Hoekstra? En moet Lilian Marijnissen niet meer vanuit haar heupen gaan ademen? In deze podcast laat ik de wijsheid van mijn gasten aan het woord, om zo onze goddeloze wereld liefdevol te  0kunnen adviseren. Ter lering natuurlijk, maar vooral: ter liefde.

 

Vanaf zomer 2021 te horen als tweewekelijkse podcast.

FRE OP VRIJDAG

Wat is wijsheid? Om daar achter te komen interviewde ik 10 weken lang elke vrijdag een inspirerende vrouw met een wijze kijk op deze wondere wereld. Met elke week een blurry zoombeeld, een krakerig geluid, en een inhoudelijke take away voor een geinspireerd weekend.

 Klik hier naar het videokanaal of de podcasts :

Original.png

JORTCALL

Voor de 'jortcall', een youtube kanaal dat Jort Kelder uit pure lockdownverveling lanceerde in april 2020, maakte ik een paar 'frecalls'. Check hieronder de eerste episode.

Vraag%20het%20ons_edited.jpg

VRAAG HET ONS

Vanaf oktober 2021 geven collega coach Simon Groen en ik op geheel eigen wijze antwoord op jouw grote en kleine levensvragen in een wekelijks online programma. Klik hieronder voor de pilot, bekijk onze website, of stuur zelf een vraag in: